ואטען שמדובר במזימה שרקחו האחים ניסנוב ועוזריהם כדי לפטר אותו ולחסוך במשכורתו של קינדר בואנו, שאותו הם ניסו בעבר כבר לפטר, אם אין אשכול דיונים חודשי?!
אני לא באמת אפתח על זה אשכול נפרד, אומנם הנייר סובל הכל אבל מחר יעטפו עם זה דגים.
איפה אני אכתוב על המכות שאלי בואנו הביא לאופק בלס...
ילד קקה מקלל אדם מבוגר ורץ להלשין לתקשורת
פנק בלינק
כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
גם לי עברה מחשבה שזה נועד לפיטורים, אבל לא נראה לי שזה משהו מתוכנן עם אופק בלס. אין להם בעיה פשוט לפטר אותו ולמצוא 50 סיבות
אם כי הם בהחלט יכולים ״להנות״ מזה עכשיו.
הנורה האדומה נדלקה כשהיה כתוב שאופק בלס הלך לספר זאת לדובר המועדון ארז נעמן והיו רק ציטוטים ממה שאמר בואנו. ציטוטים מפורטים.
אם כי הם בהחלט יכולים ״להנות״ מזה עכשיו.
הנורה האדומה נדלקה כשהיה כתוב שאופק בלס הלך לספר זאת לדובר המועדון ארז נעמן והיו רק ציטוטים ממה שאמר בואנו. ציטוטים מפורטים.
בסביבת המועדון הבהירו: "אין דבר כזה בהפועל תל אביב שגבר בן 70 ירים יד על שחקן צעיר. אופק לא עשה דבר ולא השתמש באלימות פיזית. כאן זה לא יקרה יותר
ספורט 1
ספורט 1
העיפו את אלי בואנו בגלל איזה יאיר נתניהו?
ערן בוא רגע תסביר לנו על הבלוג שלך
מכל מי שהם פיטרו, לפטר את בואנו צריך להיות הכי קל. מה גם שהוא מרוויח איזה שכר מינימום או משהו כזה ומישהו צריך לעשות את העבודה שלו, ככה שני לא רואה איזה אינטרס יש להם. סתם ילד קקה שאבא שלו כנראה שיחק עם שרון ניסינוב בילדים.
לא יודע את פרטי המקרה, אבל אתה צריך לחשב גם את הפיצויים שצריך לשלםRon.T כתב:מכל מי שהם פיטרו, לפטר את בואנו צריך להיות הכי קל. מה גם שהוא מרוויח איזה שכר מינימום או משהו כזה ומישהו צריך לעשות את העבודה שלו, ככה שני לא רואה איזה אינטרס יש להם. סתם ילד קקה שאבא שלו כנראה שיחק עם שרון ניסינוב בילדים.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
כמה פיצויים כבר צריך לשלם לו? הוא לא כבר בגיל פנסיה בכלל? אי אפשר פשוט להוציא אותו לפנסיה? מי יעשה כביסה וירוץ לאיילון להביא את הכדורים שאלטמן מעיף בלעדיו? המנכ״לית? גרינברג?
למה שלא תפתח את זה במועצה?
אם תרצה אפשר להעביר את הנושא הזה לשם,
ללא ספק זאת המטרה של של המועצה, לדון בדברים בנושאים שונים ולא בנושא אחד ארוך ומתגלגל
MoToBOy לשעבר
תשאיר תשאיר בקנסו
בית קברות לכיף שם הכל עם משמעות
כל פעם שאני קורא ניסנובס אני מקבל צמרמורת
בית קברות לכיף שם הכל עם משמעות
כל פעם שאני קורא ניסנובס אני מקבל צמרמורת