שאר התחתית
-
- קיבל.ה 48 לייקים
הרצליה שוב מנצחת. הפער המקצועי בינה לבין הפועל הוא עצום. שתי קבוצות שהתחילו את העונה באותו מצב. האחת השתדרגה בטירוף. השניה, התרסקה.
החילוף בעמדות הרכז אצלם בשחקן ספסל של מכבי (היידיגר) פשוט העלה אותם על המסלול.purvis short כתב: ↑14 פברואר 2021, 21:43 הרצליה שוב מנצחת. הפער המקצועי בינה לבין הפועל הוא עצום. שתי קבוצות שהתחילו את העונה באותו מצב. האחת השתדרגה בטירוף. השניה, התרסקה.
- הפוסט קיבל לייק אחדBigBaller
-
- קיבל.ה 48 לייקים
היידגר מצוין. בנוסף, בהרצליה הביאו את גאדי, לא שחקן גדול, אבל רכז שמסדר את כל הקבוצה, סנטר ראוי, ועכשיו עוד גארד. וכמובן, לא נשארו חודש וחצי בלי גבוה זר, כמו הגאונים של הפועל.ADOM כתב: ↑14 פברואר 2021, 22:56החילוף בעמדות הרכז אצלם בשחקן ספסל של מכבי (היידיגר) פשוט העלה אותם על המסלול.purvis short כתב: ↑14 פברואר 2021, 21:43 הרצליה שוב מנצחת. הפער המקצועי בינה לבין הפועל הוא עצום. שתי קבוצות שהתחילו את העונה באותו מצב. האחת השתדרגה בטירוף. השניה, התרסקה.
- הפוסט קיבל לייק אחדADOM
- De Niro
- קיבל.ה 106 לייקים
אז אחרי ההחתמה של טילמן , איפה אנחנו מבחינת סגל בהשוואה לשאר קבוצות התחתית?
וכמה אמונה יש לכם שהמאמן הנוכחי יכול לעזור לנו להישאר בליגה?
וכמה אמונה יש לכם שהמאמן הנוכחי יכול לעזור לנו להישאר בליגה?
-
- קיבל.ה 11 לייקים
אני מאמין שאם יגיע רכז זר ברמה יחסית גבוהה (טיילור, באייקס) וביחד עם טילמן, נישאר בליגה ואפילו נתקרב לאיזור הפלייאוף
- הפוסט קיבל לייק אחדDe Niro
מישהו ראה את הציוץ הזה?
אני לא מצפה הרבה מאלכסנדר אבל מה זההה
אני לא מצפה הרבה מאלכסנדר אבל מה זההה
-
- קיבל.ה 24 לייקים
https://sports.walla.co.il/item/3420971
"עירוני נהריה: ג'ו אלכסנדר הושעה ולא ישחק נגד הפועל ירושלים
המתאזרח נענש על שורת תקריות, ולא ישחק נגד הירושלמים (21:00, ספורט 5). בקבוצה טרם החליטו האם לשחרר אותו"
"עירוני נהריה: ג'ו אלכסנדר הושעה ולא ישחק נגד הפועל ירושלים
המתאזרח נענש על שורת תקריות, ולא ישחק נגד הירושלמים (21:00, ספורט 5). בקבוצה טרם החליטו האם לשחרר אותו"