סיימתי לצפות. הוסמכת מבחינתי כמבקר טלויזיה בכיר. מה שכתבת פשוט קולע בול למהות של הסדרה.Lion Den כתב: ↑10 דצמבר 2020, 12:06כתיבה ומשחק ברמה הכי גבוהה שיש, גם כל העניין התקופתי מאוד יפה שם. אישית התחברתי מאוד לעניין ההיסטוריה האלטרנטיבית אבל זה לחובבי הז'אנר.
אבל היא בעיקר הופכת את הבטן, יצירה טלוויזיונית אדירה שממחישה בצורה מדויקת את משל הצפרדע המתבשלת. לא עונה בשום צורה להגדרה של "צפייה מהנה".
פרק הסיום מופתי.
אשכול הסדרות הרשמי
אפשר לשאול פה, בתור אחד שעבר ליס, איפה ובאיזה דרך אני יכול לצפות בעונות הגומורה(היה לי בהוט)?
רצוי תרגום כי אני לא יודע נאפוליטנית.
רצוי תרגום כי אני לא יודע נאפוליטנית.
סיימתי חזרות, יופי של סדרה מצטרף להמלצות החמות. עדיף שכאן יתרכזו בדברים שכאלה ולא בשטויות כמו שעת נעילה.
מישהו ראה פה את הדבר הזה שנקרא הויקינגים? האם שווה לנסות להיכנס לזה? בזמנו שזה רק התחיל ראיתי את העונה הראשונה, לא עפתי ולא המשכתי עם האירוע הזה.
מישהו ראה פה את הדבר הזה שנקרא הויקינגים? האם שווה לנסות להיכנס לזה? בזמנו שזה רק התחיל ראיתי את העונה הראשונה, לא עפתי ולא המשכתי עם האירוע הזה.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 19 לייקים
ראינו שלוש עונות, והרגשנו שמתדרדר ופרשנו. בעיקרון זה כן סגנון שאני אוהב, אבל משהו הפריע לי.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
מישהו יכול לשלוח לי בבקשה ערוץ טלגרם טוב לצפייה ישירה?
מודה לכם מראש
מודה לכם מראש