זה ברור לגמרי שאם לא היה את עניין הפיצוי הוא לא היה כאן כבר מזמן
קלינגר
-
- קיבל.ה 11 לייקים
יאללה הביתה!!!
בטוחיהלום14אדום כתב: ↑08 ינואר 2021, 11:46זה ברור לגמרי שאם לא היה את עניין הפיצוי הוא לא היה כאן כבר מזמן
אבל גם מבחינתו, הדבר היחיד שמחזיק אותו אצלנו זה שיתנו לו פיצויים, זה רע מאוד.
לא בטוח שזה הסיפור כולו.dino כתב:בטוחיהלום14אדום כתב: ↑08 ינואר 2021, 11:46זה ברור לגמרי שאם לא היה את עניין הפיצוי הוא לא היה כאן כבר מזמן
פשוט כבר הביאו שחקנים שהוא רצה , ורוצים לתת לו הזדמנות.
מה גם שיש כעת פגרה של שבועיים , לפחות.
De Niro כתב: ↑08 ינואר 2021, 12:21לא בטוח שזה הסיפור כולו.dino כתב:בטוחיהלום14אדום כתב: ↑08 ינואר 2021, 11:46
זה ברור לגמרי שאם לא היה את עניין הפיצוי הוא לא היה כאן כבר מזמן
פשוט כבר הביאו שחקנים שהוא רצה , ורוצים לתת לו הזדמנות.
מה גם שיש כעת פגרה של שבועיים , לפחות.
נכון מאוד אם אחרי הפגרה הוא לא מביא מינימום 4 נקודות בשתי המשחקים הראשונים הוא בבית בבעיטה
והוא גם יודע את זה אני מקווה גם שיראה יותר אנרגיה במשחק ובתקופה הזאת של השבועיים האלה יכין טוב את הקבוצה ועם אנרגיה חדשה של שחקנים נראה שיפור משמעותי
- הפוסט קיבל לייק אחדDe Niro
-
- קיבל.ה 35 לייקים
זה יהיה מאוחר מידי.דוגיס כתב:
נכון מאוד אם אחרי הפגרה הוא לא מביא מינימום 4 נקודות בשתי המשחקים הראשונים הוא בבית בבעיטה
והוא גם יודע את זה אני מקווה גם שיראה יותר אנרגיה במשחק ובתקופה הזאת של השבועיים האלה יכין טוב את הקבוצה ועם אנרגיה חדשה של שחקנים נראה שיפור משמעותי
למה לקחת את הצ'אנס?
לא הלך עד עכשיו, אז פתאום איבינדר ולידור כהן ישחקו אז נתחיל לנצח? תהיה שיטת משחק?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
אם אתה שואל אותי היו צריכים להעיף אותו כבר לפני חודשלירון האדום כתב: ↑08 ינואר 2021, 19:23זה יהיה מאוחר מידי.דוגיס כתב:
למה לקחת את הצ'אנס?
לא הלך עד עכשיו, אז פתאום איבינדר ולידור כהן ישחקו אז נתחיל לנצח? תהיה שיטת משחק?
הסיכוי היחיד שלנו להישאר בליגה זה אם ביום ראשון בבוקר נחתים את רוני לוי כל מעשה אחר לא רואה סיכוי שאנחנו נשארים
לידור כהן ואיינבנדר יהפכו אותו למאמן טוב.לירון האדום כתב: ↑08 ינואר 2021, 19:23זה יהיה מאוחר מידי.דוגיס כתב:
למה לקחת את הצ'אנס?
-
- קיבל.ה 35 לייקים
עד מתי??
עד מתי נשחק מבוקר וננסה לגנוב נקודה??
טפי עליו
עד מתי נשחק מבוקר וננסה לגנוב נקודה??
טפי עליו
תיקו שכולו הפסד, הפסד שכולו קלינגר.
מה דחוף לך להוציא את שני הקשרים ההתקפיים (היחידים בסגל!) ולהכניס במקומם שני קשרים הגנתיים?
מטומטם כזה, היה ברור שברגע שנחטוף גול אין לנו שום סיכוי להגיע למצב הבקעה עם התקפה של אלטמן ושלומי אזולאי.
מה דחוף לך להוציא את שני הקשרים ההתקפיים (היחידים בסגל!) ולהכניס במקומם שני קשרים הגנתיים?
מטומטם כזה, היה ברור שברגע שנחטוף גול אין לנו שום סיכוי להגיע למצב הבקעה עם התקפה של אלטמן ושלומי אזולאי.
זה לא רק שלא היו לנו סיכוי להבקיע אחרי שחטפנו, עוד לפני שחטפנו החילופים שלו פשוט פירקו אותנו.
וכמובן שאת אלטמן הוא לא יוציא בחיים. פוליטיקאי מסריח.
-
- קיבל.ה 35 לייקים
כל מילה של שניכם.הוקיץ' כתב:זה לא רק שלא היו לנו סיכוי להבקיע אחרי שחטפנו, עוד לפני שחטפנו החילופים שלו פשוט פירקו אותנו.
וכמובן שאת אלטמן הוא לא יוציא בחיים. פוליטיקאי מסריח.
מאמן אפס