KID A כתב:
לא נראה לי שהבנת אותי. אתה טענת שההנחה היא "רק" 110 שקל, אני טוען שאפילו את זה לא קיבלנו.
לא ביקשתי שימכרו למנויים חדשים במחיר גבוה יותר, ביקשתי שלא יזיינו לי את המוח על הנחה כשהמחיר עכשיו גבוה יותר ממה שהיה בעבר.
אכן לא הבנתי אותך. קבל את התנצלותי
JustZiv כתב:
אם מיקום שונה ביציע רחמנא ליצלן חשוב לך יותר מלראות את הקבוצה שלך אז כנראה התפיסה שלנו לגבי אוהד שונה.
ואם ממש ממש חשוב לך לשבת למטה, לא מבין איך עוד 150₪ עושים את ההבדל בהנחה ש840₪ הם לדעתך מחיר סבבה כן? או שגם זה מחיר יקר?
זה גם המיקום וגם המחיר. ואם זה לא הובן עד עכשיו, אז ברור ש-840 זה מחיר יקר (גם כי גודל האצטדיון יותר מהוכפל, גם כי הבטיחו הנחה משמעותית וגם כי 840 לא רלוונטי לאיפה שישבתי כל החיים).
וכן, יכול להיות שהתפיסה שלנו לגבי אוהד היא שונה, וזה ממש בסדר.
IdanTheLittle כתב:
אני לא מרגיש שאני דופק את הפועל. אני חושב שההתנהלות של הניסנובים דופקת את הפועל, אז זאת המחאה הקטנה והפרטית שלי.
מתן כתב:
990 ש"ח זה זול יחסית למחיר שהיה נהוג בשער 7. הנה דוגמאות מ-1999/2000 ומ-06/07:
את כל המנויים האלה (מ-97/8 עד שעברנו למושבה) יש לי בבית באיזו מגירה. אני מודע היטב למחירים.
כל זה היה נכון לבלומפילד ההוא. היום מדובר באצטדיון חדש עם 30 אלף צופים, ככה שהמחירים היו צריכים לקטון משמעותית (לא רק שההיגיון אומר את זה, אלא הם בעצמם אמרו את זה), אבל במציאות זה לא קורה.
בקיצור, שכל אחד יעשה את החשבון שלו ויחשוב האם המחיר שדורשים ממנו מוצדק או לא. בעיניי זה לא מוצדק, ואני גם אישן טוב בלילה עם ההחלטה שקיבלתי.